2018-05-25 05:45:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Sikeres nap elébe néz

Napi horoszkóp május 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma a pénzhez való viszonya meglehetősen szeszélyes. Ön zseniális befektetőnek érzi magát, de ez nem mindig így van, rendszerint túllő a célon és végül saját hibájából anyagi nehézségei támadnak. Az Uránusz a kettes sorsterületén áll, ilyenkor különösen vonzzák a veszélyt sejtető manőverek.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön amit kimond, azt úgy is gondolja és nagyon megbízható. A reakcióidején azonban javítani kellene egy kicsit - figyelmesen és alaposan megfontolja véleményét, de a párja már meglehetősen feszültté válik, mire kivárja a döntését. Ez lesz ma nézeteltéréseinek okozója.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sikeres nap elébe néz, egy komoly ajánlattal keresheti meg valaki. A döntéssel várjon pár napot, és ne csak az anyagi szempontokat vegye figyelembe!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma önnek remek diplomáciai képessége van, így ébred, és ezt ki is használja, békét teremthet a családtagjai között. Mindeközben észrevétlenül arra is rábírja őket, hogy elfogadják egy tervét, amit korábban elleneztek.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Tudásvágya ma nagyon erős. Ideális a mai nap bármilyen képzés, tanfolyam elkezdésére. A munkájában is érdekes tapasztalatokat gyűjthet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Most a figyelme központjában a takarékosság kérdése és a vagyonszerzés áll. Komoly gondot jelenthet viszont, ha ezt túlzásba viszi, az örökös aggódása a pénzügyei felett elégedetlenné teheti. Erre most semmi oka nincsen, örüljön annak, amije van.


Mérleg: IX. 23. - X. 
Ma erős ösztönzést érez a pénzszerzésre és a mai napon az anyagias oldaláról mutatkozik meg. Ha most kockáztat, az sikerrel járhat, persze először próbálja meg kicsiben, és csak később merjen nagyobb tétekben játszani. Sajnos a mai napon előfordulhat, hogy megvásárolja a szeretet, még ha ez nagyon költséges is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön nyílt és őszinte ember hírében áll. Mindenkit elfogad olyannak, amilyen, hacsak nem szűri le azonnal a becstelenség jeleit. A gyermekeivel meggyűlhet a baja, ha nem veszi elő józan eszét. Őket mindig idealizálja, most azonban jobb lenne, ha tényleg olyannak látná őket, amilyenek, tehát nem hibátlannak...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A lakásásban most készülhet gáz- vagy vízszerelési munkálatokra, amit utána nagytakarítási munkálatok követnek. Kitartásra és türelemre lesz szüksége mindehhez.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha vezető beosztásban dolgozik, akkor szinte biztos, hogy sokak tiszteletét, szeretetét kivívja a mai napon. Valamelyik kollégája az ön számára már szinte elfogadhatatlan ajándékkal lepi meg.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön híres barátkozó hajlamáról, de ha őszinte akar magához lenni, egy kezén meg tudja számolni, hány igazi barátja van. Előfordulhat, hogy barátait az idősebb nemzedékből választotta, ebből adódóan is állhatnak szellemileg olyan magas fokon. Ma közülük megkeresheti valaki önt. Szabadidejét komolytalan dolgok oltárán nem áldozza fel, ám ha egyszer megtalálja az önnek szóló érdeklődést, választása egy egész életre szól.


Halak: II. 19. - III. 20.
Önnek éles elméje és eredeti gondolkodása van, mert a harmadik sorsterületét most az Uránusz foglalja el. Az élet nagyobb kérdéseire szeretne most választ kapni. Ehhez bizonyos fokú érettségre van szükség. Ma hideg logikájával és racionális szemléletével érvényesülhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: